Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Startups, this is how design works
Gepost door CSS Websites in Web design op 12 mei 2012 | geen reacties

I love startups and design, and I want them to be best friends forever. I’m Wells Riley, and I’m graduating with a BFA in Graphic Design from Northeastern this spring (2012). I’ve been working with startups for several years, and designing on the Web for even longer.

Link: http://startupsthisishowdesignworks.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -