Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Range Rover Evoque – Victoria Beckham
Gepost door CSS Websites in Web design op 15 mei 2012 | geen reacties

This immersive, highly visual parallax scrolling HTML5 experience tells the story of the collaboration that went into creating the Range Rover Special Edition with Victoria Beckham and is also viewable on iPad.

Link: http://www.landrover.com/victoriabeckham

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -