Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
CarnationGroup site
Gepost door CSS Websites in Web design op 27 juni 2012 | geen reacties

CarnationGroup has launched it’s new website. The completely reimagined digital hub is the first stunt of a complex identity overhaul in which the entire look and feel of the 15 year old agency will be rolled out. The site is driven by 15,000 lines of code, exploits HTML5 entirely and is built on Si…

Link: http://www.carnationgroup.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -