Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Festival Mantap Kopi ABC
Gepost door CSS Websites in Web design op 28 juni 2012 | geen reacties

Festival Mantap Kopi ABC is a series of offline event held by Kopi ABC (the leading coffee brand in Indonesia). We came up with idea of translating the event into a virtual festival, digitally, so that everyone can enjoy and experience the festive spirit.

Link: http://rumusanabc.com/festivalmantap/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -