Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Bernd kammerer photography
Gepost door CSS Websites in Web design op 11 juli 2012 | geen reacties

Portfolio website for stuttgart based photographier Bernd Kammerer aka burned camera. Great works presented in a sleek, reduced interface. Responsive and as such fully compatible to all screen sizes. The keyboard and gesture control allows a lean back experience while flipping through the photographs.

Link: http://berndkammerer.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -