Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Weyland Industries
Gepost door CSS Websites in Web design op 12 juli 2012 | geen reacties

Weyland Industries is an immersive, in-world site that provides background on the fictional company from the film Prometheus. Users can access investor info, product intel, David 8 specs and a company timeline.

Link: http://www.weylandindustries.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -