Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Folicuré México
Gepost door CSS Websites in Web design op 13 juli 2012 | geen reacties

Folicure Mexico Brandsite, a site which seeks to inform the customer about the causes of hair loss and the precautions to be taken to prevent baldness. The visual look that is used is that of a classic barbershop.

Link: http://grupowprojects.com/folicure/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -