Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Babel The King
Gepost door CSS Websites in Web design op 14 juli 2012 | geen reacties

An interactive children book for iPad and Android tablets. “Babel is a grumpy old cat and not very bright at all”… So begins the fantastic story of a megalomaniac cat who dreams of becoming king and who dares to create his kingdom at any cost… but will he succeed?

Link: http://babeltheking.com/eng

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -