Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Project Prometheus Training Center
Gepost door CSS Websites in Web design op 24 juli 2012 | geen reacties

Beautifully rendered in HTML5, the Project Prometheus Training Center challenges users with a series of physical and cognitive assessments to see if they have what it takes to join the USCSS Prometheus crew.

Link: http://www.projectprometheus.com/trainingcenter/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -