Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
KLM Be My Guest
Gepost door CSS Websites in Web design op 25 juli 2012 | geen reacties

KLM Meet & Seat lets people who booked a flight find interesting people aboard that same flight. KLM Be My Guest supports this launch; have a ‘virtual chat’ with Dutch celebs and one may become your travel companion.

Link: http://bemyguest.klm.com/en_GB/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -