Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Olivier Staub
Gepost door CSS Websites in Web design op 31 juli 2012 | geen reacties

The request was to present the work of photographer Olivier Staub in an original fashion without taking too much space and allowing the content to speak for itself. The framework is the representation of Staub’s work. Each frame in a different format, depending on the content; 4 X 6 for a photo, 16 X …

Link: http://olivierstaub.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -