Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Huur een snackkar met onbeperkt friet en snacks!
Gepost door CSS Websites in Exceptional2, Food Concepten op 1 augustus 2012 | geen reacties

Heerlijk, verse friet op uw feest! 12friet.nl leveren snackwagens door heel Nederland en maken daarmee ieder feest tot een succes. Uw feestgangers kunnen onbeperkt friet en snacks eten voor een vast prijs.

Link: http://www.12friet.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -