Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
MINI CROSSOVER. BIG POINT
Gepost door CSS Websites in Web design op 4 augustus 2012 | geen reacties

This website simply features the capacity of MINI Countryman (Crossover in Japan) with an entertainment of smooth scroll. It showcases the uniqueness of “BIGGEST MINI EVER” as well as the excitement of owning MINI.

Link: http://www.mini.jp/event_campaign/big-point/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -