Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Kebab grill huren op 12kebab.nl!
Gepost door CSS Websites in Exceptional2, Food Concepten op 27 augustus 2012 | geen reacties

Altijd al eens een vers broodje kebab willen serveren op uw evenement? U kunt nu een kebab grill huren bij 12kebab.nl! Deze wordt op locatie geleverd inclusief verse ingrediënten zodat u al uw gasten een heerlijk broodje kebab kunt serveren!

Link: http://www.12kebab.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -