Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
This Exquisite Forest
Gepost door CSS Websites in Web design op 19 september 2012 | geen reacties

Produced by Google & Tate, This Exquisite Forest is a collaborative art project conceived by Chris Milk & Aaron Koblin that lets users build animations off one another, resulting in a collection of branching narratives.

Link: http://www.exquisiteforest.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -