Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
BeoPlay A3
Gepost door CSS Websites in Web design op 15 oktober 2012 | geen reacties

The objective is to convey how the product brings great sound to the iPad, in a stylish & playful manner. Users get to play around with a digital rednering of the product & hear impressive sound improvements.

Link: http://www.beoplay.com/Products/BeoplayA3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -