Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Shamballa Jewels
Gepost door CSS Websites in Web design op 15 oktober 2012 | geen reacties

The new shamballajewels.com is a brand site that fuses the Oriental and Scandinavian heritage just as the Shamballa jewelry does. The Scandinavian part is visible in the minimal yet innovative structure and the Oriental part shines through in the interface details and use of images which together gives…

Link: http://shamballajewels.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -