Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
COSMOX
Gepost door CSS Websites in Web design op 18 december 2012 | geen reacties

Looking for a theme that’s modern, fresh, and that’s got cutting edge design? Search no more because easily you can setup beautiful designed website with COSMOX Theme. COSMOX WordPress Theme is a corporate business theme that brings together simplicity, elegant design, modern and stylish design all in one theme.

Link: http://cosmox.ozythemes.com/layout6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -