Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Freshlook
Gepost door CSS Websites in Web design op 27 december 2012 | geen reacties

Freshlook is the ideal solution for your business, Flexible & Responsive (works on all devices, including mobile based), it comes with 50+ Visual Shortcodes, Unlimited Portfolios so you can present your products properly, fully and easily customizable Pages and Posts.

Link: Freshlook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -