Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Happy Holidays from PH Digital Labs
Gepost door CSS Websites in Web design op 3 januari 2013 | geen reacties

This site was built to celebrate the wondrous world of CSS3 using CSS transforms. The experience was designed to be fun and interactive, bridging a connection to building a brand online with building a snowman, something everyone can relate to in one way or another.

Link: http://phdigitallabs.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -