Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Fleksy
Gepost door CSS Websites in Web design op 29 maart 2013 | geen reacties

Fleksy is a business website for Fleksy, the revolutionary technology that makes typing on a touch-screen easy. Fleksy is being used today by thousands of blind and visually impaired users to type faster and easier on mobile devices. Like the minimalistic, gesture based Fleksy keyboard, fleksy.com creates a flowing, smooth and beautiful experience without sacrificing functionality, both for users and potential partners and clients.

Link: http://fleksy.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -