Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Seabird
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 juli 2013 | geen reacties

Seabird is a responsive HTML5 Template built with Twitter Bootstrap. It includes 2 different layout options: Side Menu & Top Menu. Seabird features a clean and professional design which can be a great solution for your business, portfolio, personal blog or any other purpose website.

Link: http://themes.iki-bir.com/seabird/side-menu/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -