Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
I did this with Idis
Gepost door CSS Websites in Web design op 6 augustus 2013 | geen reacties

Centring around a series of documentary films directed by BAFTA-nominated director Elizabeth Stopford, the campaign explores the personal struggles of people facing a shortage in the medicine they need.

Link: http://ididthis.idispharma.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -