Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Klasik – Responsive Retina WordPress theme
Gepost door CSS Websites in Web design op 18 augustus 2013 | geen reacties

Klasik is a clean, minimalist wordpress theme suitable for designers, artists, and other portfolio sites. It contains three types of homepages, light and dark skin together with color option. Responsive design for phones and tablets, responsive design etc. Compatible with the latest WordPress 3+

Link: http://klasik.umbrella.al/light/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -