Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
EFFEKTIVE – Bootstrap MultiPurpose WordPress Theme
Gepost door CSS Websites in Web design op 20 augustus 2013 | geen reacties

The EFFEKTIVE is the most flexible and attractive theme we’ve ever created. It’s a highly versatile Premium WordPress theme that everybody wants. The design is clean and you have seven layout options to choose from.

Link: http://effektive.ozythemes.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -