Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The Next Super Hero
Gepost door CSS Websites in Web design op 29 maart 2015 | geen reacties

Superheroes are all the rage, the Next Superhero is a social networking game where the user competes to be one of the ten available digital superheroes, whose strength come from Facebook, Twitter, YouTube, Foursquare and Flickr.

Link: http://www.rexonaformen.com.mx/superhero/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2022. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl