Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Jac Mes Geveltechniek, het bedrijf voor al uw gevelrenovaties
Gepost door CSS Websites in Mijn Creaties op 15 juli 2015 | geen reacties

Renovatie betekent letterlijk “het weer nieuw maken” en is het herstellen, en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Link: http://www.jacmesgeveltechniek.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2020. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl