Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Ijscokar huren of kopen?!
Gepost door CSS Websites in Exceptional2, Food Concepten, Mijn Creaties, Web design op 27 augustus 2015 | geen reacties

Maak uw feest nu compleet met een authentieke ijskar! De authentieke ijskar is van hout en beschikt ook over een mooi nostalgisch luifeltje. Natuurlijk is de authentieke ijskar een blikvanger op uw bruiloft, verjaardag, communie, bedrijfsfeestje, uw stand op de beurs of natuurlijk gewoon om ijs te verkopen op een markt of bij uw ijssalon.

Link: http://www.12ijskar.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -