Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.

Affiliate Systeem

Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij 2 partijen samenwerken. De affiliate fungeert als tussenpersoon en promoot andermans product. De affiliate krijgt voor elke gerealiseerde verkoop een afgesproken commissie uitbetaald (no cure, no pay).

Een “affiliate-link” is een linkje waarmee u bezoekers naar een bepaalde website doorstuurt. Aan dit speciale linkje zit een systeem gekoppeld wat de verkopen registreert. Dat is wel zo logisch omdat u natuurlijk geld moet krijgen als er via uw link producten zijn verkocht. Dit systeem wordt ook wel “affiliate systeem” genoemd en houdt alles nauwkeurig bij.

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -