Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.

Hosting

Bij Hosting laat u het technische gedeelte van de website aan ons over. U kunt zelf uw teksten wijzigen, de webshop beheren, foto’s toevoegen en nog veel meer.

Kortom, om hosting hoeft u zich eigenlijk niet druk te maken. Bij uw site komt er geen FTP, kennis van html en laat staan kennis van PHP of databases kijken. U laat de hosting en de techniek aan ons over zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

Naast een uptime van ruim 99,5% biedt het netwerk van CSS Websites u ook enkele andere voordelen. Wij wachten simpelweg niet met het uitbreiden van onze hardware totdat het netwerk overbelast is, maar doen dit van tevoren. Daarnaast worden er meerdere keren per dag back-ups gemaakt zodat u verzekerd bent dat er bij eventuele problemen een back-up beschikbaar is. Hierbij kunt u denken aan een technische storing, maar ook als u zelf per ongeluk een categorie verwijdert hebt uit uw webwinkel, kunnen wij deze over het algemeen terugplaatsen.

Heeft u interesse? Klik dan hier en neem contact met ons op.

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -