Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.

Webwinkel

De omzet van webwinkels groeit al jaren gestaag. Online bestellen is tegenwoordig makkelijk en veel mensen gaan dan ook de deur niet meer uit om naar een winkel te gaan. Het beheren van onze webwinkelmodule is bijna net zo eenvoudig als het bestellen van een product in uw te realiseren webwinkel.

Functies voor de webwinkel

  • U kunt al uw producten in de webwinkel onderverdelen in verschillende categorieën. Zo is uw webwinkel overzichtelijk voor al uw klanten en wordt alles duidelijk weergegeven in een catalogus.
  • U kunt zelf de producten toevoegen via uw beheerdersaccount. U kunt informatie en plaatjes bij uw producten toevoegen. Geen gezeur over formaat van de foto’s, u kunt bestanden tot 8MB uploaden die automatisch geresized of gecropped worden.
  • Aan producten kunt u ook weer verschillende soorten producten toevoegen. Dit is bijvoorbeeld heel handig om inpakpapier of extra’s optioneel tegen meerprijs aan te bieden.
  • Alle bestellingen kunt u direct omzetten naar facturen en zo verwerken in uw boekhouding. Uiteraard kunt u uw eigen layout gebruiken voor uw facturen.
  • U kunt landen of plaatsen toevoegen waar u levert en daar verzendkosten aan koppelen. Gebruikt u deze functie niet, dan kunnen uw klanten gewoon de woonplaats of het land invoeren.
  • De BTW berekening kunt u direct in het winkelmandje weergeven, daarnaast kunt u ook het BTW tarief instellen voor ieder product.
  • Uw klanten kunnen met verschillende betaalsystemen betalen, zo kunnen ze standaard met iDeal en overboeking betalen!  Eventueel is het ook mogelijk andere betalingsmethoden aan te bieden. Wij maken gebruik van het systeem van Multisafepay, dit houdt in dat uw lasten lager zijn dan bij de bank, maar dat u wel over veel meer betalingsmogelijkheden kunt beschikken. Daarnaast worden de betalingsgegevens niet binnen uw webapplicatie opgeslagen.

Heeft u interesse? Klik dan hier en neem contact met ons op.

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -