Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.

Content Management Systeem (CMS)

Met CMS kunt u onder andere zelf uw teksten bewerken, nieuwsberichten toevoegen, afbeeldingen uploaden, een klantenbestand bijhouden en nieuwsbrieven versturen. Daarnaast maakt CSS Websites gebruik van zoekmachine vriendelijk URL’s waardoor uw website zeer zoekmachine vriendelijk gemaakt wordt.

Naast de standaardfuncties biedt CSS Websites ook zeer veel optionele modules die een waardevolle toevoeging voor uw website kunnen betekenen. De optionele modules die we bieden zijn o.a.

Agenda
Affiliate Systeem
Facturatie
Fotoboek
Gastenboek
Reservering
Webwinkel

Uiteraard is het naast de optionele modules en het standaardcms ook mogelijk om Maatwerk Modules te laten ontwikkelen. Heeft u een goed idee voor uw website, maar kan dat maar niet in de praktijk gebracht worden omdat het voor u technisch niet haalbaar is? Leg het voor aan CSS Websites en die weten er raad mee!

Heeft u interesse? Klik dan hier en neem contact met ons op.

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -